מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מקרוד

מקרוד

תיאור המתכון

עוגיות סולת תמרים משגעות

מרכיבים

אופן ההכנה

הבצק:
שמים במיקסר עם וו גיטרה את הסולת, הקמח, אבקת האפייה והשמן החם ומערבבים.
מוסיפים 2 כוסות מים ויוצרים בצק. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ונותנים לו לנוח מעט.

המלית: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מחית אחידה.

חוזרים אל הבצק, יוצרים עם 1/3 מהבצק מלבן בעובי 1 ס"מ ומורחים עליו את המלית. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות של 2 ס"מ. את הפרוסות מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב.

סירופ קרמל:
מרתיחים כוס מים ומוסיפים 3 כוסות סוכר, מערבבים, מוסיפים את הלימון הסחוט ומערבבים עד שנוצר קרמל.

בסוף, כשהרוטב מוכן טובלים את העוגיות בסירופ.

המתכון באדיבות
מסעדת הצ'אנס פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג הצג טלפון קופונים להצ'אנס