קרמבו תמרים
- מתאים ל: 20 כדורים מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קרמבו תמרים מתוקים ובריאים- חגיגה אמיתית! מתכון שיעשה לכם חשק לחזור לבית אמא, באדיבות מסעדת הצ'אנס האחרון.
מרכיבים
- 1 חבילת תמרים מגולענים
- 50 גרם חמאה או מחמאה רכה
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כוסות פיצפוצי אורז
- 1 כוס קוקוס
- 1/2 כוס אגוז מלך קצוץ
אופן ההכנה
להכניס לסיר בישול את התמרים, המחמאה, הסוכר והאגוזים. כשהמרכיבים מתחממים וניתן לערבב בנוחות את העיסה, לכבות את הגז ולהוסיף את הפיצפוצים, לערבב ולהוסיף 1/2 כוס קוקוס (להרגיש את העיסה בידיים אם היא דביקה מידי להוסיף עוד 1/2 כוס פיצפוצים). לקרר בטמפ החדר 10 ד'.
להרטיב את הידיים, לקרוץ חתיכות של כ 30 גרם, ליצור עיגולים ולצפות אותם בקוקוס.
להכניס למקרר ולהגיש קר.
צורת הכנה נוספת: ניתן ליצור גליל בקוטר 3-4 סמ' לגלגלו בקוקוס, לקרר כ 1/2 שעה. להוציא מהמקרר ולחתוך למדליונים.
להגיש קר.
ניתן להפיק כדורים ולגלגל בקוקום או למשקיענים להדק בכוס אספרסו או שבלונה בצורת קרמבו להוציא ולגלגל בקוקוס.
למראה המושלם: לתבול בתמיסת שוקלת מריר שהותחה בבן מרי(סיר כפול, סיר עם מים רותחים וקלחת מעל עם השוקולד)
המתכון באדיבות
|
מסעדת הצ'אנס
פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג
הצג טלפון
053-8094660
קופונים להצ'אנס
|