מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קרמבו תמרים

קרמבו תמרים

תיאור המתכון

קרמבו תמרים מתוקים ובריאים- חגיגה אמיתית! מתכון שיעשה לכם חשק לחזור לבית אמא, באדיבות מסעדת הצ'אנס האחרון.

מרכיבים

אופן ההכנה

להכניס לסיר בישול את התמרים, המחמאה, הסוכר והאגוזים. כשהמרכיבים מתחממים וניתן לערבב בנוחות את העיסה, לכבות את הגז ולהוסיף את הפיצפוצים, לערבב ולהוסיף 1/2 כוס קוקוס (להרגיש את העיסה בידיים אם היא דביקה מידי להוסיף עוד 1/2 כוס פיצפוצים). לקרר בטמפ החדר 10 ד'.
להרטיב את הידיים, לקרוץ חתיכות של כ 30 גרם, ליצור עיגולים ולצפות אותם בקוקוס.
להכניס למקרר ולהגיש קר.

צורת הכנה נוספת: ניתן ליצור גליל בקוטר 3-4 סמ' לגלגלו בקוקוס, לקרר כ 1/2 שעה. להוציא מהמקרר ולחתוך למדליונים.
להגיש קר.

ניתן להפיק כדורים ולגלגל בקוקום או למשקיענים להדק בכוס אספרסו או שבלונה בצורת קרמבו להוציא ולגלגל בקוקוס.
למראה המושלם: לתבול בתמיסת שוקלת מריר שהותחה בבן מרי(סיר כפול, סיר עם מים רותחים וקלחת מעל עם השוקולד)

המתכון באדיבות
מסעדת הצ'אנס פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג הצג טלפון קופונים להצ'אנס