מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מתכון לרה"ש: מרק קובה במיה

מתכון לרה"ש: מרק קובה במיה

מתכון לרה"ש: מרק קובה במיה

תיאור המתכון

באדיבות שי עשאל, שף "חמים וטעים", החברה הישראלית למזון אתני מוכן.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד שיתרכך ויזהיב. מוסיפים את יתר החומרים ואת המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומתחילים להכניס את הקובות לתוך המרק אחד אחד, עד שהן צפות למעלה (לא להכניס את כולם יחד), להמשיך ולבשל עוד כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).