מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ביסטיל

ביסטיל

תיאור המתכון

קציצות תפו"א במילוי חזה עוף טחון ופיטריות

מרכיבים

אופן ההכנה

קולפים את התפו"ח חותכים לקוביות ומרתיחים עם כף מרק עוף וכף מלח,מסננים,
מועכים עד לקבלת מחית ומניחים ליתקרר
מטגנים את הבצל קצוץ ב-2 כפות שמן,עד לאזהבה,מוסיפים את הפיטריות ואת העוף מערבבים טוב טוב עם כף מרק עוףוחצי כפית פילפל שחור וחצי כפית מלח מטגנים 5 דקות שהעוף לא יתיבש ומורידים מהאש
מערבבים את 2 הביצים עם מלח פילפל שחור ו-2 כפות מים ,לוקחים מעט מהמחית תפו"א משטחים על כף היד שמים באמצע מעט מהתערובת של העוף ומגלגלים מניחים בקמח שכבר שפכנו מראש על מגש מגלגלים בקמח טובלים בביצה וישר לשמן שכבר חומם מראש משחימים מעט כי כבר הכל מבושל מראש ויוצא מעדן אמיתי