ראש השנה: רביולי חציל שחור
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות שף ליאור חפצדי, מסעדת "לארא".
מרכיבים
- לבצק הרביולי:
- 1/2 ק"ג קמח דורום
- 1/2 ק"ג קמח רגיל
- 10 חלמונים
- 6 ביצים
- למילוי:
- 2 חצילים קלויים - אחד מקולף והשני עם קליפה
- 1 כרישה מאודה
- חופן פטרוזיליה
- מלח , פלפל
- לרוטב:
- 1 סלק אדום
- עגבניות שרי
- טימין מלח ופלפל לתיבול
אופן ההכנה
1. מערבבים הכול לבצק אחיד. מקררים כשעה.
2. מערבבים את כל מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.
3. ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ-7 דקות .
4. הכנת הרוטב: פורסים את הסלק, מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת.
5. מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות, מוציאים ..ומגישים!!
המתכון באדיבות
|
מסעדת לארא
שמעון בן שטח 3, ירושלים
הצג טלפון
02-5370701
קופונים ללארא
|