פולנטה לוביה, בצלי שאלוט ועגבניות צלויות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון מיוחד לסילבסטר, המכונה "פולנטה קרנבל", באדיבות שף ליאור חפצדי ממסעדת לארא. חגיגי ומיוחד!
מרכיבים
- 1 כוס קמח תירס דק
- 1 חלב קוקוס (קופסא)
- 10 רצועות לוביה
- 10 עגבניות שרי צלויות
- 5 בצלי שאלוט מבושלים
- חופן פטרוזיליה
- מלח, פלפל לבן
אופן ההכנה
מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.
מוסיפים בהדרגה את קמח התירס לחלב הקוקוס עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.
מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם!!
המתכון באדיבות
|
מסעדת לארא
שמעון בן שטח 3, ירושלים
הצג טלפון
02-5370701
קופונים ללארא
|