סילבסטר תבשיל תמרים, רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לתבשיל נתח קצבים עם רימונים ותמרים בניחוח משובח. באדיבות שף ליאור חפצדי, מסעדת "לארא".
מרכיבים
- 2 חתיכות נתח קצבים במשקל 1.5 ק"ג
- 1/2 חבילת תמר הינדי
- 10 תמרים
- 1 רימון
- 1 ליטר ציר בשר (ניתן לרכוש מוכן)
- 5 בצלי שאלוט
- 20 יח' שעועית ירוקה
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית, עד שהכול מתרכך ומזוגג יפה.
צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת MR.
מניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל .. ומגישים!
המתכון באדיבות
|
מסעדת לארא
שמעון בן שטח 3, ירושלים
הצג טלפון
02-5370701
קופונים ללארא
|