מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סילבסטר תבשיל תמרים, רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי

סילבסטר תבשיל תמרים, רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי

סילבסטר תבשיל תמרים, רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי

תיאור המתכון

מתכון לתבשיל נתח קצבים עם רימונים ותמרים בניחוח משובח. באדיבות שף ליאור חפצדי, מסעדת "לארא".

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית, עד שהכול מתרכך ומזוגג יפה.
צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת MR.
מניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל .. ומגישים!

המתכון באדיבות
מסעדת לארא שמעון בן שטח 3, ירושלים הצג טלפון קופונים ללארא