מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> עוגיות ברנפלקס, שומשום ודבש

עוגיות ברנפלקס, שומשום ודבש

עוגיות ברנפלקס, שומשום ודבש

תיאור המתכון

באדיבות בטי לוי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.
2. מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר.
3. על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.
4. מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.
5. פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות.
6. מיד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.
7. מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.
8. מגישים - אפשר עם מעט סילאן ליד.