גלידה עם שמן זית
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: שעה (לא כולל הקפאה)
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות שף איציק ברק, שף מלון ענבל, המציג גלידה קיצית מרעננת עם שמן זית.
מרכיבים
- 1 ליטר שמנת
- 200 גרם סוכר
- 250 מיליליטר שמן זית
- 1 מקל קינמון
- 1 מקל וניל
- 4 חלבונים
אופן ההכנה
1. לחמם את השמנת והשמן זית בתוך סיר, ביחד עם מקל הקינמון ומקל הווניל.
2. לאחר הגעה לטמפרטורה של 70 מעלות, לקרר.
3. מקציפים את החלבונים, ומקפלים את התערובת בתוך התערובת הקודמת.
4. לבסוף מכניסים הכול למכונת גלידה.