מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סורבה מנגו

סורבה מנגו

תיאור המתכון

הסורבה הוא קינוח פשוט בריא וטעים. לפינוק מיוחד אנו מביאים מתכון עם סוכר, אך ניתן לעשותו גם ללא סוכר.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את הסוכר והמים בסיר קטן ומרתיחים למשך 3 דקות, יש לבחוש מדי פעם. מורידים מהאש ומצננים. את המנגו קולפים וחותכים.
במעבד מזון סטיק או מעבד רגיל מעבדים את המנגו והסירופ המצונן.
(הרפתקנים יכולים להוסיף כף ליקר, תבלינים: ציפורן וניל קינמון....)
לאחר עיבוד מכניסים לכערה עם מכסה ושמים בפריזר.
כעבור שעה או שעתיים, כשזה חצי קפוא מוציאים לעיבוד נוסף ושוב מקפיאים.
ככל שנחזור על פעולה זו יותר פעמים הסורבה יהיה יותר אוורירי ורך.

להגשה:
להגיש כדורי סורבה בצלוחית של גלידה. אפשר לקשט עם נענע, סירופ שוקולד, שמנת מתוקה או גלידה וניל.

הערות

באדיבות נעמי ששון - פורום תיירני רמות (רמה"ג)