Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > צ'טני מנגו

צ'טני מנגו

צ'טני מנגו

תיאור המתכון

צ'טני הוא מאכל הודי, מין ריבה חריפה שניתן לעשותה מפירות שונים. את הצ'טני ניתן לעשות ממנגו ירוק וקשה או ממנגו בשל ורך, זה מתכון יצירתי, ניתן לגוון לפי הטעם ולפי החומרים בבית.

מרכיבים

אופן ההכנה

לסיר גדול מכניסים את הג'ינג'ר, לימון, פלפלים שום, מים וחומץ, מביאים לרתיחה. כשמגיע לרתיחה עוברים לבישול איטי על להבה נמוכה במשך רבע שעה. מוסיפים את הצימוקים הסוכר והמלח ושאר התבלינים וממשיכים לבשל כדי לאדות את עודף הנוזלים לצמצום התערובת. כשהיא מסמיכה כמו ריבה בערך. מעבירים לצנצנות לאחסון בקירור.

הערות

באדיבות נעמי ששון - פורום תיירני רמות (רמה"ג)