שבועות: בלינצ'ס במילוי גבינה וצימוקים
- מתאים ל: 18-20 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון קל להכנה וטעים מאד.
מרכיבים
- 1 ו-1/4 כוסות קמח
- קורט מלח
- 1 כף סוכר
- 1 ו-1/4 כוסות חלב
- 2 ביצים
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 2 כפות חמאה מומסת
- חמאה/שמן לטיגון
אופן ההכנה
טורפים יחד קמח, מלח, סוכר, חלב, ביצים ותמצית וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לגמרי, ללא גושים.
טורפים פנימה את החמאה המומסת, מכסים את הבלילה ונותנים לה לנוח כ-30 דקות.
לטיגון: משמנים מחבת בקוטר 20 ס"מ במעט חמאה, מחממים על להבה בינונית.
יוצקים למחבת 1/3 כוס בלילה, מטגנים במשך 20 שניות ומחליקים את הבלינצ'ס לצלחת שטוחה. מכינים כך את שאר הבלילה.
הכנת המלית: לערבב גבינה עם סוכר, צימוקים, אגוזים וקינמון.
למלא את הבלינצ'ס, לקפל, ולהגיש בתיאבון.
המתכון באדיבות
|
בית קפה גבריאל קפה
וייסגל 2, פארק המדע, רחובות
הצג טלפון
המסעדה נסגרה
|