מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: פאי לימון

שבועות: פאי לימון

שבועות: פאי לימון

תיאור המתכון

בינינו, כמה עוגות גבינה אפשר לאכול בשבועות? פרש מציעה מתכון משגע לפאי לימוני, מתוק-חמצמץ וחגיגי לא פחות...

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הפאי:
מערבבים את כל החומרים, מערבבים ולבסוף מוסיפים את המים לפי הצורך עד לקבלת בצק בעל מרקם אחיד ואלסטי.
יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד למניעת קרום ושמים למנוחה במקרר, כשעה.
משטחים בעזרת מערוך על משטח מקומח, מכניסים לתבנית פאי. מגרדים שוליים מיותרים, מחוררים הבצק.
שמים למנוחה כ-1/2 שעה ואופים בתנור חם 180 מעלות כ-40 דק'.

הכנת הקרם:
בסיר בן מרי בוחשים את הביצים הסוכר וגרירת הלימון עד הסמכה.
מורידים מהאש, מסננים ומערבבים עם החמאה עד להמסתה. שמים למנוחה כשעה.

הרכבת הפאי:
ממלאים את הפאי בקרם הלימון, מצננים כשעתיים.
משטחים, מסדרים את התותים כמניפה ומגישים.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית פרש אורגוואי 1, מרכז מסחרי קרית יובל, ירושלים הצג טלפון קופונים לפרש