מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> שבועות: קאפקייק גבינת שמנת

שבועות: קאפקייק גבינת שמנת

שבועות: קאפקייק גבינת שמנת

תיאור המתכון

באדיבות "בוטיק אני אוהב קאפקייק"

מרכיבים

אופן ההכנה

בתבנית עם חורים לקאפקייק שמים מנג'טים.
בקערת מיקסר שמים קמח, סוכר, אבקת אפיה, מלח וחמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. במקביל לשפוך לתערובת באיטיות חצי מכמת החלב.
בקערה נפרדת מערבבים ביצה, שארית החלב ותמצית הוניל ומוסיפים לתערובת הראשית עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים את הבלילה לתבנית הקאפקייקס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 20-25 דקות.

הכנת הציפוי:
מערבבים במיקסר את הסוכר והחמאה עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים יחד עד לקבלת מרקם אוורירי למשך 5 דקות.
מכניסים את תערובת הקרם לשקית זילוף ומזליפים מעל הקאפקייק בתנועות מעגליות.

לאחר צינון הקאפקייקס מוסיפים את הציפוי.