מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: עוגת גבינה ושוקולד בציפוי שמנת

שבועות: עוגת גבינה ושוקולד בציפוי שמנת

שבועות: עוגת גבינה ושוקולד בציפוי שמנת

תיאור המתכון

באדיבות שפית שמרית גולדברג, שפית הבית של קיצ'נאייד אקססוריז.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הבסיס:
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קצף רך.
מוסיפים החלמונים והפודינג. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים בחום בינוני במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים.

הכנת המלית:
ממיסים שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים.
מקציפים את הגבינה, 1/4 כוס השמנת המתוקה שנותרה, הסוכר והביצים במהירות נמוכה.
בהדרגה מוסיפים את השוקולד הצונן ותמצית הוניל, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים 50 דק' בחום בינוני-נמוך, עד שמרכז העוגה קשה ויציב.
מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים בזהירות בשכבה אחידה על העוגה.
אופים עוד כ-5 דקות, מוציאים את העוגה ומצננים בקירור 6 שעות.
מקשטים את העוגה בשבבי שוקולד ומגישים.