מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה קרה בציפוי פירות יער - לחג השבועות

עוגת גבינה קרה בציפוי פירות יער - לחג השבועות

עוגת גבינה קרה בציפוי פירות יער - לחג השבועות

תיאור המתכון

באדיבות רועי וולף, שף קונדיטור חברת "אביב" מקבוצת "מצות אביב", יצרני עוגיות אביבה ללא סוכר.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. טוחנים את העוגיות לפירורים, מפזרים אותן בתחתית התבנית בשכבה אחידה.
2. שמים כפית תמצית רום בתוך חצי כוס מים ומטפטפים על העוגיות.
3. ממיסים בחצי כוס מים רותחים שקית ג'לטין. להשלמת ההמסה שמים במיקרוגל למשך 30 שניות עד שהג'לטין נמס היטב.
4. מקציפים במערבל את השמנת 32% בתוספת 3/4 כוס כמוסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
5. מוסיפים 3 כפות אינסטנט פודינג וניל ושמנת 15% וממשיכים להקציף.
6. מקפלים לתוך הקצפת את הגבינה, גרידת הלימון ותמיסת הג'לטין. מערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
7. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומקררים במקרר לפחות 6 שעות.
8. מורחים על העוגה קונפיטורת פירות יער לייט. רצוי למרוח את הפירות סמוך להגשה.
(ניתן להקפיא את העוגה למשך כמה ימים ולהוציאה מספר שעות לפני ההגשה, להפשירה ואז למרוח פירות יער).