מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פחזניות למילוי

פחזניות למילוי

תיאור המתכון

מתכון איכותי לפחזניות על בסיס שמנת, מתאימות למילוי פירות, קרמים למיניהם, גלידות. להגשה קרה או בליווי סירופ חם.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים בסיר את החמאה, החלב, השמנת והסוכר, ומביאים לרתיחה.
מערבבים את הקמח עם מעט מלח ומוסיפים לסיר עם החמאה והחלב, תוך ערבוב בלתי פוסק על אש בינונית.
ממשיכים לערבב עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
מורידים מהאש ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מעבירים לקערת מערבל מזון, במהירות בינונית, ומוסיפים את הביצים. בכל פעם, רק ביצה אחת.
כאשר העיסה רכה אך סמיכה למדי, מעבירים לשקית זילוף עם פיה רחבה, ויוצרים בתבנית אפייה משומנת עיגולים, לא גדולים במיוחד. יש להקפיד על מרווח של לפחות 5 ס"מ בין העיגולים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ-10 דקות עד רבע שעה.
מנמיכים את החום ואופים עוד כמה דקות. מקפידים שהפחזניות לא יישרפו ולא יהיו כהות מדי.
אפשר למלא בקרם שמנת ולהוסיף פירות חתוכים, גלידה, ולהגיש עם סירופ וניל או שוקולד חם או קר.


קישורים:
קייטרינג
קייטרינג לאירועים