פרפה תותים
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קינוח ורוד וטעים מבית היוצר של המטבח של רמה, שמשמח כל עין וכל נפש, מתאים במיוחד לארוחות חגיגיות ופשוט ביותר להכנה.
מרכיבים
- 500 גר' תותים שטופים ומיובשים
- חצי כוס סוכר
- חלבון אחד
אופן ההכנה
שוטפים ומייבשים את התותים, חוצים ומכניסים את כל הכמות למיקסר. מפעילים לזמן קצר.
מוסיפים את הסוכר ואת חלבון הביצה.
מפעילים את המיקסר ל- 10 דקות על עוצמה בינונית.
מעבירים לקערה מרכזית או לצלוחיות הגשה אישיות.
מכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים- ובתיאבון!
הערות
אפשר להוסיף לתוך בלילת התותים גם 125 מ' של שמנת מתוקה מוקצפת – הופכים עם כף עץ את השמנת לתוך הבלילה עד שהיא הופכת אחידה ולאחר מכן מכניסים לקירור.
תוספת מוצלחת להגשה – תוכן של פסיפלורה טרייה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת המטבח של רמה
ת.ד. 18 הרי יהודה מיקוד 90804, מושב נטף, נטף
הצג טלפון
02-5700954
|