מתכון לפסח: עוגת שוקולד ופרג
- מתאים ל: תבנית בקוטר 26 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: עוגת שוקולד ופרג ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- חמאה – 100 גר'
- שוקולד מריר – 200 גר'
- ברנדי – 4 כפות
- חלמונים – 6 יח'
- סוכר – 1/4 כוס
- פרג טחון – 170 גר'
- שקד טחון – 50 גר'
- חלבונים – 6 יח'
- סוכר – 1/2 כוס
אופן ההכנה
1. להמיס חמאה שוקולד וברנדי יחד על בן מרי.
2. להקציף חלמונים + 1/4 כוס סוכר.
3. להוסיף את תערובת השוקולד אל החלמונים המוקצפים.
4. להוסיף את השקד והפרג הטחונים.
5. להקציף חלבונים + יתרת הסוכר.
6. לקפל את החלבונים אל התערובת המוכנה.
לאפות ב-170 מעלות, 30-40 דקות. תבנית 26.
לצנן ולפזר אבקת סוכר.
בתיאבון...
המתכון באדיבות
|
חנות ספייסס
ביל''ו סנטר, מתחם ביל''ו, קרית עקרון
הצג טלפון
053-8094729
|