מוס תותים עם שברי מקופלת לבנה
- מתאים ל: 12 כוסיות מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
כוסיות שקופות ובכל אחת מהן פרורי קוביות קטנות של תותים, מעורבבות עם מעט אבקת סוכר ורבע לימון.
הכי כיף!
מרכיבים
- 8 ביצים מוקצפות בשלמותן
- כוס סוכר
- 250 מל' שמנת מתוקה – מוקצפת לגבעות רכות
- חצי ק"ג תותים טריים טחונים בבלנדר עם מיץ מלימון אחד למחית חלקה.
- 2 מקופלות לבנות
- מעט ריבת תות מדוללת במים
אופן ההכנה
מקציפים כשלוש דקות את הביצים השלמות במהירות גבוהה.
מוסיפים סוכר ומקציפים עוד 7 דקות.
מנמיכים מהירות ושופכים את מחית התותים למיקסר.
מוסיפים את השמנת המתוקה המוקצפת.
מעבירים לכוסיות.
שוברים ביד את המקופלת לאורך ותוקעים חתיכות של מקופלת בתוך המוס.
מקפיאים כשלוש שעות.
מחממים ריבה ומים עד שהריבה נמסה, שמים כף מעל כל צלוחית ומחזירים למקפיא.
מפשירים כשעתיים לפני הגשה במקרר.
שיהיה לכם מתוק, מתוק.
חג שמח!
המתכון באדיבות
|
מסעדת פיתויים
רחל אמנו 5, ירושלים
הצג טלפון
02-5662899
|