פסטה עם חציל בלאדי שרוף, יוגורט כבשים, זעתר טרי ושמן זית
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטה עם חציל בלאדי שרוף, יוגורט כבשים, זעתר טרי ושמן זית ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 250 גרם פסטה ארוכה
- 3 חצילים בלאדי
- 1/2 כוס עלי זעתר טריים, שטופים ומיובשים
- 4 שיני שום קצוצות דק
- 3/4 כוס שמן זית
- פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)
- 1 כוס יוגורט כבשים
- 1/2 כף פלפל שחור גרוס
- מלח גס
- גבינת פרמזן פרוסה לסרטים בעזרת קולפן ירקות
אופן ההכנה
1. מניחים את החצילים על להבה גלוייה וקולים אותם היטב מכל הצדדים. מורידים מהאש ומניחים במסננת לצינון. קולפים את החצילים ומעבירים את בשרם לקערה.
2. מבשלים את הפסטה במי מלח עפ"י ההוראות שעל האריזה.
3. בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים קלות את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את השום, הפלפל השחור, ומערבבים כ-20 שניות.
4. מוסיפים את בשר החצילים, מפזרים מלח, מערבבים, מוסיפים מחצית מכמות היוגורט, את הפסטה ואת עלי הזעתר. ממשיכים לבשל כ-2 דקות נוספות, מחלקים לצלחות אישיות. מניחים בכל צלחת כף יוגורט, מזלפים שמן זית ולבסוף מניחים סרטים של פרמזן.
המתכון באדיבות
|
מסעדת הולה
הירקון 87, תל אביב
הצג טלפון
053-8007434
|