מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נתחוני צ'אך מוקפצות על אורז לבן

נתחוני צ'אך מוקפצות על אורז לבן

נתחוני צ'אך מוקפצות על אורז לבן

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אבי שטייניץ עבור "אדום אדום

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את הצ'אך חותכים לנתחים דקים, מניחים בקערת ערבוב, מתבלים במלח ופלפל ומגרדים במגרדת בצל, מערבבים ומניחים במקרר ללילה (הבצל עוזר בריכוך הנתחונים).
2. מכינים אורז לבן, כאשר הוא מוכן מתחילים בהכנת המנה...
3. את 2 הבצלים פורסים לפרוסות דקות, מטגנים במחצית מכמות השמן את הבצל להזהבה, מניחים בקערה.
4. את הנתחונים מטגנים בזריזות ב-2 עד 3 סבבים במחבת לוהטת להשחמה קלה בטיגון זריז, מוסיפים לקערה עם הבצל המטוגן, בסיבוב השני מוסיפים גם את הצ'ילי.
5. משלימים טעם בקערה, זורים על האורז את הכוסברה והטימין ואת הנתחונים מעל.