סלט חצילים מטוגנים במייפל ושמן שומשום
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון של "פרתם- הדרכות ואירועים קולינריים"
מרכיבים
- 2 חצילים בינוניים, 4 יח' בצל ירוק, ¼ חבילה נבטים, ½ קופסא קוביות אננס משומר, קמח, שמן לטיגון עמוק.
- לרוטב- 3 כפות מייפל, 4 כפות קטשופ, 2 שיני שום כתוש, מלח, צ'ילי טחון, כף sweet & spicy פלפל וסויה (קנור), 2 כפות שמן שומשום.
אופן ההכנה
חותכים את החציל לקוביות בגודל 3*3 ס"מ, מקמחים ומטגנים בשמן עמוק, מוצאים ומניחים על נייר סופג. חותכים את הבצל הירוק לחתיכות באורך 2 ס"מ (רק החלק הירוק). מערבבים בקערה את החצילים המטוגנים, הבצל, הנבטים וקוביות האננס. מערבבים בכוס את חומרי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים.
הגשה- משהים לפחות לחצי שעה ומגישים.