מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה דג בפלפלים קלויים באש, עם שמן זית וטימין

פילה דג בפלפלים קלויים באש, עם שמן זית וטימין

פילה דג בפלפלים קלויים באש, עם שמן זית וטימין

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילה דג בפלפלים קלויים באש, עם שמן זית וטימין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג.
2. יוצקים את הפלפלים הקלויים לסיר רחב, מוסיפים את שמן הזית ואת הטימין ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים לסיר את נתחי הדג ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. יוצקים על נתחי הדג מהתערובת בעזרת כף. מבשלים כ-6-5 דקות, עד שנתחי הדג מבושלים. מגישים לצד פירה תפוחי אדמה.