פילה דג בפלפלים קלויים באש, עם שמן זית וטימין
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילה דג בפלפלים קלויים באש, עם שמן זית וטימין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 קופסאות פלפלים קלויים מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
- 4 פילטים של דג (רצוי דג ים), במשקל 200 גרם כל אחד
- 4 ענפי טימין טרי
- 1/2 כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג.
2. יוצקים את הפלפלים הקלויים לסיר רחב, מוסיפים את שמן הזית ואת הטימין ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים לסיר את נתחי הדג ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. יוצקים על נתחי הדג מהתערובת בעזרת כף. מבשלים כ-6-5 דקות, עד שנתחי הדג מבושלים. מגישים לצד פירה תפוחי אדמה.