מרק של חציל בלאדי שרוף באש עם יוגורט
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק של חציל בלאדי שרוף באש עם יוגורט ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- למרק:
- 2 קופסאות חציל בלאדי טבעי שרוף באש מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 כף מלח
- 1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
אופן ההכנה
1. מניחים את כל מרכיבי המרק בסיר, מוסיפים מים בכמות של שתי קופסאות סלט ריקות ומביאים לרתיחה. מבשלים 4-3 דקות על להבה בינונית.
2. מעבירים את תכולת הסיר לקערת מעבד מזון וטוחנים או שטוחנים בעזרת בלנדר מוט, עד קבלת תערובת חלקה.
הערות
הגשה: יוצקים מרק לקערה אישית, מסדרים כף גדושה של יוגורט במרכז הקערה, מטפטפים שמן זית ומגישים.