מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כריך סלט קישואים ובצל מטוגן, עם חזה עוף, ירקות טריים ומלפפון כבוש

כריך סלט קישואים ובצל מטוגן, עם חזה עוף, ירקות טריים ומלפפון כבוש

כריך סלט קישואים ובצל מטוגן, עם חזה עוף, ירקות טריים ומלפפון כבוש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכריך סלט קישואים ובצל מטוגן, עם חזה עוף, ירקות טריים ומלפפון כבוש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מניחים את חזה העוף בסיר קטן, מכסים במים ומבשלים על סף רתיחה 5 דקות, רק עד שהחזה מבושל.
2. מוציאים את החזה מהסיר, מייבשים ומפזרים עליו פלפל שחור. לאחר שהחזה הצטנן מעט פורסים אותו לפרוסות רוחב בעובי של כ-1 ס"מ.
3. חוצים את הבאגט לאורך ומורחים אותו בנדיבות בסלט קישואים ובצל מטוגן.
4. מסדרים פרוסות של חזה עוף על סלט הקישואים, מוסיפים את הירקות הטריים ואת המלפפון הכבוש. מהדקים היטב את הבאגט או פרוסות הלחם ומגישים.