מרק ירקות אינדיאני
- מתאים ל: 8 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
על מרק אנדיאני וודאי עדיין לא שמעתם, נכון? מרק עשיר המורכב מפלפלים במגוון צבעים, תפוחי אדמה, שעועית ועוד... שנסו מותניים והתחילו לעבוד!
מרכיבים
- 20 פלפלים מכל הצבעים-ירוק, צהוב, אדום, חריף ושאטה
- 8 תפוחי אדמה בינונים מזן דזירה
- 10 גבעולי בצל ירוק
- 10 בצל סגול
- 200 גרם שעועית לבנה מושרת
- 8 ראשי שום
אופן ההכנה
לקצוץ את הפלפלים לקוביות קטנות מאוד ולטגן אותם בשמן זית ו- 8 ראשי שום קצוצים.
להוסיף קוביות בינוניות של תפוחי אדמה, ושעועית לבנה ובצל סגול קצוץ.
לטגן עד להצהבה, להוסיף 8 ליטר של ציר עוף ולבשל את הירקות עד לריכוכם.
לתבל במלח פלפל שחור גרוס, ציפורן, אגוז מוסקט מגורד, מעט מיץ לימון וסירופ בננות.
בסיום הבישול לצרף משולשי בצל ירוק קצוץ להשאיר על האש עוד מספר דקות לאידוי הבצל ולהגיש חם.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת קולומבוס הכשרה
אבא אבן 4, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9589880
|