Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> מתכון ל- אורז לבן עם אטריות ורמיסל

מתכון ל- אורז לבן עם אטריות ורמיסל

מתכון ל- אורז לבן עם אטריות ורמיסל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון ל- אורז לבן עם אטריות ורמיסל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בסיר עם מעט מרגרינה את האטריות. כאשר הן זהובות-חומות מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן עד שהאורז חם מאוד. מוסיפים את המלח והנענע, מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מכסים במכסה עם מגבת ומבשלים על אש נמוכה כ - 18 דקות. מכבים את האש ממתינים 5 דקות, מסירים את המכסה ופותחים את האורז בעזרת מזלג.
הגשה- מחממים את מרק הלימון, מוסיפים את הנענע הקצוצה והבצל הירוק. יוצקים מהמרק לצלחת ההגשה ומוסיפים 3 כפות אורז מצרי. מקשטים בעלה של נענע ופרוסת לימון ומגישים.

תגובות

  1. מתכון לאורז עם רמיסל בתיה (25/09/2005 19:02:00)
    באופן ההכנה מופיע להוסף את המרק עם הלימון כשבמתכון אינו מופיע. במתכון ישנו מוצר לא מוכר לי שנקרא רמיסל, לא מופיע באופן ההכנה מתי להוסיפו

    בתודה מראש
    בתיה
  2. לא ברור חגית (24/12/2005 07:23:00)
    מה זה אטריות ורמיסל?
    ואם זה אורז ערבי אז הוא צהוב לא?
    איזה מרק? לא צויין
  3. מגעיייייל שירה גמליאל המלכה (13/07/2007 12:11:00)
    מזה איככככ לא יצאא טעים ועשיתי בדיוק כמו שכתוווב מזה המתכוון הזהה אלהווויים?!(ואני לא אמא אבל יכולה לגדל אותך בבישול :] )