פילה לברק צרוב
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מוגש על מצע סלט פרי תפוח האהבה (עגבניות).
מתכון לולנטיין באדיבות השף עומרי שאוקי-
דן גורמה, המרכז הישראלי ללימודים קולינאריים, מרשת מלונות דן.
צילום: טל אסרף.
מרכיבים
- מצרכים למתכון:
- 200 גרם פילה לברק
- 10 עגבניות שרי
- 100 גרם גזר פרוס לרצועות דקיקות ("זוליין")
- 100 גרם בצל ירוק פרוס לרצועות דקיקות ("זוליין")
- 100 גרם תפוחי עץ
- 100 גרם אגוזי מלך
- 50 גרם עשבי תיבול- פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, נענע
- להכנת הרוטב:
- כף דבש
- 30 סמ"ק שמן זית
- גרידת לימון + מיץ לימון סחוט
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
• לפרוס את הירקות והפרי לסלט. מוסיפים אגוזים ועשבי תיבול.
• מכינים את הרוטב בנפרד, מתבלים את הסלט ומסדרים על צלחת הגשה.
• מכינים את הדג לצלייה. מתבלים את הדג עם מלח ופלפל שאטה גרוס, מניחים חצאי עגבניות שרי ומכניסים את הדג לתנור, שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 12 דקות לצלייה.
• מסדרים את הדג על הסלט ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת דן גורמה
אלחנן 17, מרכז הכרמל חיפה, חיפה
הצג טלפון
04-8302000
|