מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פילה לברק צרוב

פילה לברק צרוב

תיאור המתכון

מוגש על מצע סלט פרי תפוח האהבה (עגבניות).
מתכון לולנטיין באדיבות השף עומרי שאוקי-
דן גורמה, המרכז הישראלי ללימודים קולינאריים, מרשת מלונות דן.
צילום: טל אסרף.

מרכיבים

אופן ההכנה

• לפרוס את הירקות והפרי לסלט. מוסיפים אגוזים ועשבי תיבול.
• מכינים את הרוטב בנפרד, מתבלים את הסלט ומסדרים על צלחת הגשה.
• מכינים את הדג לצלייה. מתבלים את הדג עם מלח ופלפל שאטה גרוס, מניחים חצאי עגבניות שרי ומכניסים את הדג לתנור, שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 12 דקות לצלייה.
• מסדרים את הדג על הסלט ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת דן גורמה אלחנן 17, מרכז הכרמל חיפה, חיפה הצג טלפון