מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> נודלס בוטנים בקרמל סויה ושמן צ'ילי

נודלס בוטנים בקרמל סויה ושמן צ'ילי

נודלס בוטנים בקרמל סויה ושמן צ'ילי

תיאור המתכון

מתכון של ''פרתם- הדרכות ואירועים קולינריים''

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים נודלס במים רותחים ומצננים. פורסים לרצועות את הגזר, הפלפלים, הכרוב ושן השום. מקפיצים בווק את הירקות כ- 4 דק', מוסיפים את הנודלס המבושל, מתבלים ב- ¼ כוס קרמל סויה, 2 כפות שמן צ'ילי, שמן שומשום, חמאת בוטנים המלח והג'ינג'ר. מקפיצים כדקה נוספת, מוסיפים את הנבטים ומורידים מהאש.
קרמל סויה- מערבבים בסיר קטן 1.5 כוסות סוכר וכוס סויה, מביאים לרתיחה ומשאירים דקה נוספת על האש.
שמן צ'ילי- מחממים בסיר כוס השמן, 3 כפיות צ'ילי טחון ו 4 כפות פפריקה מתוקה, על אש נמוכה עד לקבלת צבע כתום אחיד ומיד מעבירים לקערה נוספת לצינון.