מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ענני דיקואז' שקדים במילוי מוס פרלין קפה ושוקולד לבן

ענני דיקואז' שקדים במילוי מוס פרלין קפה ושוקולד לבן

ענני דיקואז' שקדים במילוי מוס פרלין קפה ושוקולד לבן

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לענני דיקואז' שקדים במילוי מוס פרלין קפה ושוקולד לבן ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבסיס:
- מחממים תנור ל- 170 מעלות ומכינים תבניות אפייה מרופדות בנייר פרגמנט.
- מערבבים את אבקת הסוכר יחד עם השקדים ומניחים בצד.
- מקציפים חלבונים, עד לקבלת קצף רך ומוסיפים סוכר, תוך כדי הקצפה לקצף מבריק ויציב מאד.
- מוסיפים בזהירות את השקדים עם אבקת הסוכר ועוטפים בעדינות למסה אחידה.
- מזלפים או מורחים, בעזרת כפות, עיגולים בקוטר 5 ס"מ או יוצרים 3 בסיסים גדולים.
- אופים מיד למשך כ- 20 דקות, עד שהבסיסים שחומים וקשיחים מבחוץ. מצננים היטב.

אופן הכנת המוס:
- מרתיחים 100 מ"ל שמנת עם תמצית הקפה והקפה שחור ויוצקים מעל השוקולד הלבן.
- משהים מספר דקות, מערבבים לקרם חלק ומצננים בצד.
- מומלץ להכין את מוס הפרלין מראש ולקרר היטב.
- ניתן לשלב במוס גם רוטב אספרסו מחוזק וגרגירי רימונים.

אופן הכנת המנה:
- מקציפים 3 חלמונים לקציפה בהירה ואוורירית ומקפלים למסת השוקולד.
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ולא יציבה. מקפלים מעט מהשמנת לקרם השוקולד בתנועות עטיפה לתערובת אחידה ומסיימים בהוספת השמנת המוקצפת בזהירות.
- מקררים את המוס היטב במקרר לכמה שעות ומזלפים בין שכבות הדיקואז'.
- מקשטים את המנה בפולי קפה וגרעיני רימונים טריים.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב הצג טלפון