מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> קונסומה פירות קסומים וסופלה שוקולד

קונסומה פירות קסומים וסופלה שוקולד

קונסומה פירות קסומים וסופלה שוקולד

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקונסומה פירות קסומים וסופלה שוקולד ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הסירופ:

- מכניסים את כל החומרים לסיר ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על להבה נמוכה למשך כחמש דקות.
- מסננים דרך מסננת דקה מאד ומצננים.
- מקררים היטב ושומרים את מקלות הווניל.
- פורסים את הפירות לפלחים עדינים או קוביות קטנות ושומרים בקירור על מגש עטוף.

אופן הכנת סופלה השוקולד:
- ממיסים חמאה ושוקולד, מעל אמבט מים חמים, לתערובת אחידה ומוסיפים ליקר שוקולד.
- מקציפים ביצים, חלמונים וסוכר לקציפה אוורירית ובהירה.
- מוסיפים מעט מקציפת הביצים למסת השוקולד ועוטפים. מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול ומוסיפים לבסוף את השקדים בערבוב עדין.
- יוצקים את התערובת לכלים חסיני אש ואופי בתנור 160 מעלות למשך 6-7 דקות.
- מניחים את פלחי הפירות החתוכים בגביעי שמפנייה או מרטיני ויוצקים מעל את הקונסומה הריחני. מעטרים במקל הווניל. להגיש בתוספת הסופלה החם.

הערות

את הסופלה שוקולד השתדלו שלא לאפות בדקה התשעים...

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב הצג טלפון