מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > פירה עדשים, טחינה ולימון כבוש

פירה עדשים, טחינה ולימון כבוש

פירה עדשים, טחינה ולימון כבוש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפירה עדשים, טחינה ולימון כבוש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

- מבשלים את תפו"א והעדשים, עד לרכות ומסננים את המים החוצה.
- בסיר נפרד מטגנים קלות את השום בשמן זית, ביחד עם הלימון הכבוש, עד להזהבה.
- מוסיפים פנימה את תפו"א והעדשים ומועכים את כל המרכיבים, עד לקבלת מרקם רך ואחיד.
- מוסיפים את הטחינה והפטרוזיליה ומערבבים לתערובת אחידה.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב הצג טלפון