פרגיות ממולאות בריבת בצל וקארי
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: כשעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון של ''פרתם- הדרכות ואירועים קולינריים''
מרכיבים
- 4 פרגיות באר טוביה, 5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות, 4-6 כפות סוכר, 1 כף קארי, כף שטוחה מלח, כפית כורכום, כפית ג'ינג'ר טחון, שמן.
אופן ההכנה
ריבת בצל: מאדים בקלחת את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים סוכר, קארי, מלח וג'ינג'ר וממשיכים לבשל עד שהסוכר הופך להיות נוזלי. ממלאים את בטן הפרגיות במעט מריבת הבצל. את יתרת ריבת הבצל מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים. מערבבים בכוס שמן, כורכום ומעט קארי ומורחים את העופות. מניחים את העופות בתבנית ואופים כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.