אוזני המן מנגו ופירות יער
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מאת השף יורם ניצן, מול-ים.
מרכיבים
- חומרים למעטפת מנגו:
- 100 גרם מחית מנגו
- 20 גרם אבקת סוכר
- חומרים למילוי:
- 100 גרם מחית פירות יער
- 6 גרם ג'לטין
- 30 גרם סוכר
אופן ההכנה
הכנת המעטפת:
לחמם את המרכיבים במחבת עד לחיבור ולצנן.
לשטח על משטח סיליקון, ולאפות כ- 10 דק' בחום של 70 מעלות.
לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
הכנת המילוי:
לחמם את המחית עם הסוכר.
להוסיף את הג'לטין, לערבב עד שאין גושים.
לסנן ולקרר עד שמתקבל מרקם יציב.
הגשה:
לזלף את מילוי פירות היער במרכז העיגול ולקפל את המעטפת בצורת אוזן המן.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מול ים
האנגר 24, נמל תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5469920
|