מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> אוזני המן מנגו ופירות יער

אוזני המן מנגו ופירות יער

אוזני המן מנגו ופירות יער

תיאור המתכון

מאת השף יורם ניצן, מול-ים.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת המעטפת:
לחמם את המרכיבים במחבת עד לחיבור ולצנן.
לשטח על משטח סיליקון, ולאפות כ- 10 דק' בחום של 70 מעלות.
לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.

הכנת המילוי:
לחמם את המחית עם הסוכר.
להוסיף את הג'לטין, לערבב עד שאין גושים.
לסנן ולקרר עד שמתקבל מרקם יציב.

הגשה:
לזלף את מילוי פירות היער במרכז העיגול ולקפל את המעטפת בצורת אוזן המן.

המתכון באדיבות
מסעדת מול ים האנגר 24, נמל תל אביב, תל אביב הצג טלפון