Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> אוזני המן פטל ווניל

אוזני המן פטל ווניל

אוזני המן פטל ווניל

תיאור המתכון

מאת השף יורם ניצן ממסעדת מול-ים.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת המעטפת:
לחמם את המרכיבים במחבת עד לחיבור ולצנן.
לשטח על משטח סיליקון ולאפות כ- 10 דק' בחום של 70 מעלות.
לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.

הכנת המילוי:
לחמם את החלב והווניל, לערבב בקערה נפרדת את שאר המרכיבים.
כאשר החלב מגיע לרתיחה, לשפוך לתוך הקערה תוך טריפה מתמדת.
להחזיר לסיר, לטרוף על אש נמוכה עד להסמכה.
לקרר שעתיים במקרר.

הגשה:
לזלף את קרם הווניל במרכז העיגול ולקפל את המעטפת בצורת אוזן המן.

המתכון באדיבות
מסעדת מול ים האנגר 24, נמל תל אביב, תל אביב הצג טלפון