ממרח פסטו מקורי
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה: רבע שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
ממרח על בסיס בזיליקום ושמן זית, מומלץ במיוחד כתוספת לגבינות מלוחות, קל ופשוט להכנה.
מרכיבים
- חופן בזיליקום
- חופן צנובר
- מעט נענע
- מעט פטרוזיליה
- 2 שיני שום קלופות
- גוש פרמזן
- חצי ליטר שמן זית איכותי
אופן ההכנה
קולים את הצנוברים על מחבת טפלון (ללא שמן) עד להזהבה ומקררים.
טוחנים את הצנוברים במעבד מזון, יחד עם שיני השום. לאחר מכן מוסיפים את כל הירק וטוחנים שוב.
כעת מוסיפים את שמן הזית, טוחנים שוב ולבסוף טוחנים גם את גבינת הפרמזן (להוסיף בחתיכות קטנות).
המתכון באדיבות
|
מסעדת כפרי
הנגב 8, יבנה
הצג טלפון
050-8169982
|