מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

רוסטביף

רוסטביף

תיאור המתכון

מאכל בשרי קלאסי, פשוט וקל להכנה, שאהוב על רובנו ומותיר רושם רב בהגשתו. מוגש באדיבות כפרי- כריך בריא.

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את נתח הסינטה משאריות השומן.
את כל שאר המרכיבים מערבבים במרץ עד לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד וסמיך.
מורחים את התערובת על נתח הסינטה בצורה אחידה ויסודית ונותנים לנתח לנוח כ-15 ד'.
מכניסים את הנתח לתנור מחומם מראש ל- 250 מעלות במצב טורבו, לצריבה למשך 10 ד'.
מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות ומשאירים למשך 25 ד'.

המתכון באדיבות
מסעדת כפרי הנגב 8, יבנה הצג טלפון