מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אמפנדה בשר

אמפנדה בשר

תיאור המתכון

מתכון מעולה לאמפנדה בסגנון דרום אמריקאי שמציעה מסעדת אל ראנצ'ו בטבריה - בשר טחון ומתובל, במעטפת בצק פריכה... יש צורך להוסיף?

מרכיבים

אופן ההכנה

הבצק:
ללוש את כל החומרים ולהוסיף מים פושרים לפי הצורך, לבצק רך ונוח לעבודה (שלא יהיה דביק).
לתת לו לנוח מכוסה על השיש במשך שעה.
המלית:
לטגן בשמן את הבצל עד לצבע זהוב-שקוף, להוסיף את הבשר ואת התבלינים ולטגן עד שהבשר משחים.
לתת לתערובת להתקרר.
הכנת המנה:
לחלק את הבצק ל- 4, לרדד עם מערוך דק.
ליצור עיגולים בעזרת כוס גדולה ולהניח במרכז כל עיגול כף מהמלית, פלח ביצה קשה ו 3-4 צימוקים.
להרטיב עם מברשת עם מים את השוליים, להדביק ולקפל מסביב.
לטגן בשמן עמוק וחם, במחבת או סיר.
ניתן להקפיא לפני/ אחרי הטיגון.

המתכון באדיבות
מסעדת אל ראנצ'ו הקישון 1, מול מלון ליאונרדו קלאב (לשעבר מלון נהר הירדן), טבריה הצג טלפון קופונים לאל ראנצ'ו