מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בוריטו קון פויו

בוריטו קון פויו

תיאור המתכון

המתכון הכי מקסיקני שיש: טורטייה מגולגת ומקופלת, ממולאת בכל טוב- חזה עוף, ירקות וקצת חריף למי שאוהב! אולה!

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים במחבת מעט שמן זית על אש גבוהה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את הפלפלים והפלפל החריף ומטגנים כ- 2 דקות.
2. מוסיפים את העוף והיין ומקפיצים כ- 5 דקות, עד שהעוף כמעט מוכן. מוסיפים את התבלינים והכוסברה, מערבבים מעט ומכבים את האש. מניחים כמה דקות במסננת כדי להיפטר מנוזלים עודפים.
3. מורחים במרכז כל טורטיה שעועית ומניחים עליה מתערובת העוף. מקפלים את שולי הטורטיה פנימה ומגלגלים.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את הבוריטו בתבנית, מורחים אותם בחלמון ומפזרים עליהם את פירורי הלחם. אופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, עד שהבוריטו משחימים.

הערות

אפשר להגיש את המנה עם רוטב שעועית חומה בסגנון מקסיקני או עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות.

המתכון באדיבות
מסעדת מקסיקנה בוגרשוב בוגרשוב 7, פינת בן יהודה 41 , תל אביב הצג טלפון