פלאפל לוקוס
- מתאים ל: 30 מנות
- זמן הכנה: רבע שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
דג לוקוס קצוץ ידנית ומעורבב בתערובת של פלאפל קלאסית, מטוגן בשמן תירס ומוגש עם סלט ראשד ולבנה כבשים. מנה מתוחכמת ומעולה!
מרכיבים
- 2 כוסות ג. חומוס מושרה ללילה
- 1 צרור כוסברה
- 1 פלפל ירוק חריף
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית כמון טחון
- 300 גרם לוקוס מפולט, ללא עור ועצמות
- 500 גרם לבנה כבשים
- 1 כוס עלי ראשד
- מיץ לימון, שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- 5 שיני שום
אופן ההכנה
במטחנת בשר טוחנים חומוס, כוסברה ושום.
מעבירים לקערה, מוסיפים אבקת אפייה + כמון.
קוצצים את הדג ידנית ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב. מניחים במקרר לשעה. יוצרים כדורים ומטגנים בשמן חם 4 דקות. מגישים על לבנה.
מתבלים את הראשד במיץ לימון ושמן זית ומניחים על הפלאפל.
המתכון באדיבות
|
מסעדת חדר האוכל
שאול המלך 23, תל אביב
הצג טלפון
053-8094707
|