מוס גבינה וניל ומוס נוגט
        
        
            - מתאים ל: 40 רינגים מנות
 
            - זמן הכנה: שעה וחצי
 
            - רמת מיומנות: קשה
 
        
        
        תיאור המתכון
לקינוח הזה אף פעם לא תגידו לא!
מוס גבינה וניל ומוס נוגט, פשוט עושה חשק למתוק..
        מרכיבים
- 2200 ג"ר שמנת מתוקה
 - 700 ג"ר סוכר
 - 2200 ג"ר גבינת שמנת
 - 4 מקלות וניל
 - גרידת לימון מ 3 לימונים 
 - לנוגט:
 - 400 ג"ר מחית נוגט
 - 100 ג"ר חמאה
 - 5 חלמונים
 - רבע מכמות המסה
 - לבסיס:
 - 1500 ג:ר פתי בר
 - 150 ג"ר פיקאן סיני
 - 150 ג"ר אגוזי לוז
 - 150 ג"ר אגוזי מלך
 - 400 ג"ר חמאה רכה
 - 3 מנות אספרסו
 
        
        אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים של הבסיס,לוקחים שקף ויוצרים עיגול ומניחים אותו בתוך הרינג,עם כף ממלים את הרינג ומהדקים
לנוגט:
על בן מרי את מסת הנוגט אם 100 ג"ר חמאה כשהמסה חמה להוסיף בהדרגה את החלמונים וליטרוף להוריד מהאש, לאחר שהיתקרר להוסיף רבע מכמות הקרם השני.
לקרם גבינה:
מקציפים את השמנת עד מצב הומוגני לאחר מכן להוסיף את גבינת השמנת,לגרד פנימה את מקלות הוניל,להוסיף סוכר,וגרידת לימון
הרכבת המנה:
על הבסיס עם שק זילוף ליצוק את מסת הנוגט,אם שק זילוף נוסף ליצוק את מסת המוס גבינה ולהעביר לפריזר למשך הלילה בתאבון
        
        קישורים:שף מרטין בת יער
        
	
		| 
                המתכון באדיבות
             | 
	
		
                מסעדת בת יער
                                        מצפה עמוקה, עמוקה
                הצג טלפון
04-6921788
                 
             |