מוס גבינה וניל ומוס נוגט
- מתאים ל: 40 רינגים מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: קשה
תיאור המתכון
לקינוח הזה אף פעם לא תגידו לא!
מוס גבינה וניל ומוס נוגט, פשוט עושה חשק למתוק..
מרכיבים
- 2200 ג"ר שמנת מתוקה
- 700 ג"ר סוכר
- 2200 ג"ר גבינת שמנת
- 4 מקלות וניל
- גרידת לימון מ 3 לימונים
- לנוגט:
- 400 ג"ר מחית נוגט
- 100 ג"ר חמאה
- 5 חלמונים
- רבע מכמות המסה
- לבסיס:
- 1500 ג:ר פתי בר
- 150 ג"ר פיקאן סיני
- 150 ג"ר אגוזי לוז
- 150 ג"ר אגוזי מלך
- 400 ג"ר חמאה רכה
- 3 מנות אספרסו
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים של הבסיס,לוקחים שקף ויוצרים עיגול ומניחים אותו בתוך הרינג,עם כף ממלים את הרינג ומהדקים
לנוגט:
על בן מרי את מסת הנוגט אם 100 ג"ר חמאה כשהמסה חמה להוסיף בהדרגה את החלמונים וליטרוף להוריד מהאש, לאחר שהיתקרר להוסיף רבע מכמות הקרם השני.
לקרם גבינה:
מקציפים את השמנת עד מצב הומוגני לאחר מכן להוסיף את גבינת השמנת,לגרד פנימה את מקלות הוניל,להוסיף סוכר,וגרידת לימון
הרכבת המנה:
על הבסיס עם שק זילוף ליצוק את מסת הנוגט,אם שק זילוף נוסף ליצוק את מסת המוס גבינה ולהעביר לפריזר למשך הלילה בתאבון
קישורים:שף מרטין בת יער
המתכון באדיבות
|
מסעדת בת יער
מצפה עמוקה, עמוקה
הצג טלפון
053-8095147
|