מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > נתח סלמון טרי, בריוש אפוי עם עשבי תיבול, תבשיל עדשים עם זיתי קלמטה, שום, פטרוזיליה ועגבניות

נתח סלמון טרי, בריוש אפוי עם עשבי תיבול, תבשיל עדשים עם זיתי קלמטה, שום, פטרוזיליה ועגבניות

נתח סלמון טרי, בריוש אפוי עם עשבי תיבול, תבשיל עדשים עם זיתי קלמטה, שום, פטרוזיליה ועגבניות

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה מ- Olive Leaf, שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת תבשיל העדשים:
מחממים מחבת עם 8 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל ולאחר דקה את השום. לאחר מכן את העגבנייה ולאחר 2 דקות את העדשים. מתבלים את התערובת במלח, פלפל וכמון.
מוסיפים את הלימון כבוש, פטרוזיליה קצוצה וכף אחת של מיץ לימון - לערבב היטב.
בודקים את הטעמים ואם חסר משלימים.

אופן הכנת הדג:
מחממים מחבת טפלון עם כף שמן זית וצורבים את פילה הסלמון מכל צידיו. מניחים על מגש אפייה.
מערבבים את פירורי החלה עם שמן זית, צ'ילי חריף ומלח ופלפל. מדביקים את התערובת על נתחי הסלמון ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך אפייה של כ-5 דקות.
שימו לב כי פירורי החלה לא ישרפו ויגיעה לדרגה הנכונה של פריכות וגוון זהוב.
הניחו את תבשיל העדשים על גבי צלחת ומעליו פרשו את נתח הסלמון הפריך.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון