כבדי אווז בחלבה אמיתית ופרג - באדיבות מסעדת קימל
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 10
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבדי אווז בחלבה אמיתית ופרג - באדיבות מסעדת קימל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 200 גרם כבד אווז
- מעט שמן
- 2 כפות סילאן (דבש תמרים)
- 2 כפות טחינה גולמית
- 2 כפות פרג קלוי
אופן ההכנה
1. פורסים כבד אווז לפרוסות של 2 ס''מ ומטנים קלות עם מעט שמן במשך דקה מכל צד
2. מניחים במרכז הצלחת ומטפטפים מעל את הסילאן, הטחינה והפרג. הערבוב של הטחינה ודבש התמרים/הסילאן יוצר את החלבה.
קישורים:מסעדת קימל