מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פרגיות אפויות בשמן זית, שום וקורנית, עם חצילים על האש ואגוזי מלך אפויים

פרגיות אפויות בשמן זית, שום וקורנית, עם חצילים על האש ואגוזי מלך אפויים

פרגיות אפויות בשמן זית, שום וקורנית, עם חצילים על האש ואגוזי מלך אפויים

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה מ-Olive Leaf, שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

* משרים את הכרעיים בחומץ ביין יין אדום, שמן זית, סומק, שן שום קצוצה, קורנית, מלח ופלפל שחור ומכניסים למקרר למשך כ שעה לספיגת טעמים.
* קולים את החציל על אש גלויה עד לריכוך , קולפים את החציל ומניחים את הבשר בכלי נפרד.
* מוציאים את הכרעיים מהמקרר לאחר כשעה, מנגבים מהנוזלים וצורבים במחבת או בגריל במשך 4 דקות מכל צד עד להזהבה. מכניסים את הכרעיים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ונאפה במשך 10 דקות לערך.
* במקביל: את החצילים שקלינו על האש נתבל בנוזלי המרינדה, ואת עלי הבייבי הנותרים נקשט עם מלח, פלפל, לימון ושמן זית.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון