מעורב ירושלמי - הכי ירושלמי
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: רבע שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מעורב ירושלמי הוא כנראה המנה הכי ירושלמית שיכולה להיות. הפעם יש לכם הזדמנות להכין אותה בעצמכם- גם אם אתם לא גרים בעיר הקודש. בהצלחה!
מרכיבים
- שישליק הודו חזה הודו
- חזה עוף
- לבבות עוף
- טחול עוף
אופן ההכנה
מגלגלים את כל סוגי הבשר על פלאנצ'ה רותחת, מוסיפים שמן קנולה לפי הצורך.
ממשיכים לערבב את הבשר (3 דקות בערך).
מוסיפים בצל חתוך לקוביות ותבלין (לסטקיית חצות תבלין סודי של המסעדה!), לאחר מכן ממשיכים לערבב את הבשר עוד כ- 3 דקות והמעורב הירושלמי מוכן.
בתאבון!
המתכון באדיבות
|
מסעדת סטקיית חצות
אגריפס 121, ירושלים
הצג טלפון
02-6244014
|
תגובות
-
מעורב ירושלמי
סיוון
(28/01/2010 07:08:00)
ברור שיש את התבלין הסודי למסעדה..
אבל בכל זאת באיזה תבלין משתמשים כדי להכין מעורב ירושלמי???