Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק דגים ירושלמי

מרק דגים ירושלמי

מרק דגים ירושלמי

תיאור המתכון

כדי שלא תתבלבלו, בסימון מתכננים לכם את כל התהליך- מהקנייה של המוצרים הטריים ביותר, אופן ההכנה וכמובן (החלק הכי חשוב) האכילה!

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

עכשיו חזרו הביתה, סגרו פלאפונים ונתקו את הנייח, פנו מקום בלב ובמטבח ולעבודה:
בסיר בינוני בשלו את העצמות בליטר מים עם מלח ופלפל שחור (תשכחו ממנו שעה)ובינתים חתכו דק דק דק את כל הירקות ובשלו אותם בסיר אחר בתוספת מלח-פלפל-שמן זית (10 דקות).
סננו את עצמות הדגים והוסיפו את הנוזלים לירקות.
עכשיו הזמן לחתוך את הדגים בגודל של כ- 2 סנטימטר (פרט לברבוניות).

5 דקות לפני ההגשה:
להוסיף את הדגים למרק הרותח, למזוג לצלחות ולפזר פטרוזיליה קצוצה על הצלחת.
בתיאבון!

המתכון באדיבות
מסעדת מואיז דרך חברון 49, ירושלים הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש