מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק דגים ירושלמי

מרק דגים ירושלמי

מרק דגים ירושלמי

תיאור המתכון

כדי שלא תתבלבלו, בסימון מתכננים לכם את כל התהליך- מהקנייה של המוצרים הטריים ביותר, אופן ההכנה וכמובן (החלק הכי חשוב) האכילה!

מרכיבים

אופן ההכנה

עכשיו חזרו הביתה, סגרו פלאפונים ונתקו את הנייח, פנו מקום בלב ובמטבח ולעבודה:
בסיר בינוני בשלו את העצמות בליטר מים עם מלח ופלפל שחור (תשכחו ממנו שעה)ובינתים חתכו דק דק דק את כל הירקות ובשלו אותם בסיר אחר בתוספת מלח-פלפל-שמן זית (10 דקות).
סננו את עצמות הדגים והוסיפו את הנוזלים לירקות.
עכשיו הזמן לחתוך את הדגים בגודל של כ- 2 סנטימטר (פרט לברבוניות).

5 דקות לפני ההגשה:
להוסיף את הדגים למרק הרותח, למזוג לצלחות ולפזר פטרוזיליה קצוצה על הצלחת.
בתיאבון!

המתכון באדיבות
מסעדת מואיז דרך חברון 49, ירושלים הצג טלפון