מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פחזניות

פחזניות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפחזניות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שמים בסיר את המים, החמאה, המלח והסוכר ומביאים לרתיחה.
2. שמים את הקמח בקערת מיקסר ומכינים וו גיטרה.
3. שופכים את התערובת הרותחת על הקמח ומערבלים במהירות איטית.
4. מערבבים כ- 2 דקות עד שהתערובת התקררה מעט, ואז מוסיפים בהדרגה את הביצים.
5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר משונן.
6. מזליפים על התבנית פחזניות בקוטר 4 ס"מ במרחק של 4 ס"מ אחת מהשנייה.
7. אופים כ- 5 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, מנמיכים את הטמפ' ל- 175 מעלות וממשיכים לאפות עוד כ- 17 דקות, עד להזהבה.
8. לאחר קירור, מזליפים מילוי (קר) לתוך כל פחזנית.

הכנת המילוי:
1. מחממים את החלב והשמנת בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
2. מקציפים את החלמונים עם הסוכר בקערה בינונית עד שהחלמונים מלבינים במקצת.
3. מוסיפים את הקורנפלור והקמח ומערבבים היטב. שופכים את החלב הרותח על החלמונים, מערבבים ומחזירים לסיר. מבשלים תוך כדי הקצפה עד שהקרם מגיע לרתיחה ומסמיך.
4. מורידים מהאש ומוסיפים תמצית וניל. מעבירים לכלי אחסון, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית דודו אוטמזגין החשמונאים 15, קרית מוצקין הצג טלפון