מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > משקאות > משקאות אלכוהולים> באנג לאסי מנגו

באנג לאסי מנגו

באנג לאסי מנגו

תיאור המתכון

מתכון מנצח להכנת לאסי- משקה הודי מרענן על בסיס יוגורט עיזים ובתוספת אלכוהול, בשביל הכיף. המרענן הרשמי של אינדירה!

מרכיבים

אופן ההכנה

יוצקים את כל המרכיבים למעט האלכוהול ומחית המנגו לבלנדר.
טוחנים עד קבלת מרקם אחיד ומוזגים לתוך גביע,
מוסיפים את האלכוהול ומחית המנגו ומערבבים היטב.

המתכון באדיבות
מסעדת אינדירה שאול המלך 4, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. שאלה לגבי הזעפרן ET (06/10/2009 23:26:00)
    שלום רב,
    רציתי לברר מה בדיוק להכניס למשקה, את המים שהושרה בהם הזעפרן? מה הכמות? או שאולי את הזעפרן עצמו? כמה זמן צריך להשרות? תודה.