בראוניז שני סוגי שוקולד ודבש
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 20 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מי מאיתנו לא אוהב בראוניז? עכשיו יש לכם הזדמנות לשדרג את המתכון המסורתי עם שני סוגי שוקולד- מריר ולבן- ועם המון דבש מתוק!
מרכיבים
- 350 גר' שוקולד מריר
- 200 גר' חמאה
- 4 ביצים
- 1/2 כוס דבש
- נס קפה- כפית אחת מומסת ב-2 כפות מים
- ברנדי- לפי הטעם
- 3/4 כוס קמח
- 1/2 כפית מלח
- 2 כוסות אגוזי מלך שבורים
- שוקולד לבן מרוסק 50 גר'
אופן ההכנה
1.להמיס את השוקולד ולהוסיף את החמאה.
2. להקציף את הביצים השלמות ולהוסיף את הסוכר, דבש, נס קפה וברנדי.
3. את תערובת הביצים להוסיף ידנית לתערובת השוקולד.
4.את הקמח והמלח להוסיף לתערובות הקודמות באופן ידני, עד לקבלת מרקם חלק.
5. את אגוזי המלך והשוקולד הלבן יש לפזר מעל הכל ולאפות בחום בינוני כ-25 דקות.
המתכון באדיבות
|
מסעדת באנאפה
מרכז מסחרי רעות 1, מכבים רעות
הצג טלפון
08-9766992
|